"Sounds Against War" by PONAO

Ένα ηλεκτρονικό mixtape υποστήριξης για ιατρικά έξοδα σε περιοχές της Ουκρανίας

 

Sounds Against War 

a2980454817_16.jpg

PONAO 

Η ομάδα μουσικών ambient, electronic, experimental μουσικής PONAO  η οποία παλαιότερα μας έδωσε mixtape συνεισφοράς και ενίσχυσης για τα άτομα που υπέστησαν αστυνομική βία (37 composers against police brutality) επανενώνει τις δυνάμεις της και κυκλοφορεί νέα συλλογή έργων των συνθετών, μελών της, προς υποστήριξη στον λαό της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από 40 κομμάτια της ελληνικής, ρώσικης, και ουκρανικής ηλεκτρονικής πειραματικής σκηνής (Murcof,Νίκος Βελιώτης, Orchestra of the Sea, Παναγιώτης Γκίκας, Φανή Κωνσταντινίδου, YERMA, SUZUKI, Luc Messinezis, Αλέξης Πορφυριάδης, Vita Zelenska και και πάρα πολλοί ακόμα καλλιτέχνες) που δείχνουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους, καθώς το άλμπουμ κυκλοφορεί με ελεύθερη συνεισφορά της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο ‘ project C.U.R.E. ‘,

Μέσα σε αυτές τις αντίξοες (το λιγότερο) συνθήκες, η μουσική αυτή ομάδα στέκεται με ‘ήχους ενάντια στον πόλεμο’ στηρίζονται το ανθρωπιστικό αυτό πρότζεκτ, το οποίο έχει ιδρυθεί με σκοπό να μεταφέρει φορτηγά με ιατρική βοήθεια, μηχανήματα, και προμήθειες σε νοσοκομεία σε διάφορα μέρη της Ουκρανίας τα οποία πλήττονται αυτή τη στιγμή, όπως Κίεβο, Ντνίπρο, Ζαπορίζια, αλλά και όσες άλλες περιοχές το έχουν ανάγκη.

Ο σταθμός μας στηρίζει αυτή την προσπάθεια με την ελπίδα ενός καλύτερου μέλλοντος, αλλά και τον ρεαλισμό ότι αυτή τη στιγμή κάθε βοήθεια είναι απαραίτητη. Ελπίζουμε πως θα την στηρίξετε και εσείς.

Coordination: Spyros Polychronopoulos
Tracklist order: Vasilis Spinnet
Artwork: Natalia Manta
Teaser video: Erato Tzavara
 
  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us