Μουσικά Νέα

lung magazine

Lung Fanzine - Κυκλοφορεί το Νέο Τεύχος

Σήμερα 10 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του μουσικού fanzine Lung!  Στις 86 του πυκνογραμμένες σελίδες απλώνεται ένα ευρύ φάσμα ήχων, ενόσω στο μπροστινό του εξώφυλλο φιγουράρει το νέο πρόσωπο των Ulver. 

 Ως συνήθως η ύλη καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ήχου, θα βρείτε κείμενα που αφορούν από Ulver έως και Protomartyr, καθώς και ένα αφιέρωμα 22 σελίδων στο Krautrock. Το Σάββατο θα υπάρξει και release party όπου θα διατεθεί το νέο τεύχος αποκλειστικά στο χώρο του Closer Bar, κι από την ερχόμενη Τριτη κι έπειτα θα πάρει το δρόμο για τα σημεία διανομής.

Το release party αποκτά κι μια ακόμα πιο ιδιαίτερη αξία, με το κλείσιμο των συναυλιών είναι πλέον απο τους λίγους χώρους που μπορείς να παρευρεθείς με όλες τις συναυλιόφατσες που πετύχαινες σε κάθε μα κάθε συναυλία, που μπορεί να μην έχεις μιλήσει ποτέ αλλά υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση και οικειότητα. 

exwfyllo lung

 

Όπως όλα τα τεύχη του Lung (από το δεύτερο κι έπειτα) έτσι και το όγδοο συνοδεύεται από ένα cd συλλογή. Σε αυτή τη συλλογή φιλοξενούνται οι: Mammock, Central Pozitronics, Radio Sect, Schizo Constellation, Sediment Bruise, Maladie de Coeur, Autumn Machinery, Groove Machine, Madebygrey, HYLAS, Kolida Babo, Message In a Cloud, Costis Drygianakis & Kostas Pandopoulos, Vault of Blossomed Ropes.

lung-cd

 

Τέλος στο release party πέρα απο τις μουσικάρες που θα επιλέγουν οι αρθρογράφοι του Lung θα μπορείς να αγοράσεις και Lung t-shirts.

lung-tshirt

Σάββατο λοιπόν Release Party και απο Τρίτη το Lung βρίσκεται σε όλους του χώρους διανομής. 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us