Μουσικά Νέα

Ένα μίνι επετειακό φεστιβάλ psychedelic trance την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου στο Strummer Radio

Ο Joti Sidhu και όχι μόνο καλεσμένος των Old Dogs New Tricks ( στους οποίους συμμετέχει ο δικός μας Ηλίας Κ) στο Strummer Radio. Aυτήν την Τετάρτη, ανήμερα Πρωτοχρονιάς στις 21:00.

Ένα μικρό φεστιβάλ διοργανώνεται  ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Συμμετέχουν ο Joti Sidhu , ο δικός μας DJ Sunborn και ο πολύ δικός μας Ηλίας Κ.

Ο Joti Sidhu είναι ένας από τους πρωτοπόρους της psychedelic trance σκηνής. Ξεκίνησε να γράφει και να κυκλοφορεί τις μουσικές του το μακρινό 1992 ως μέλος των Ayahuasca, μαζί με τον Dino Psaras και τον Steve Ronan. Η πρώτη προσωπική του δουλειά κάτω από το moniker Psychaos ήρθε τρία χρόνια αργότερα - αφού είχε ήδη εγκαταλείψει το σχήμα των Ayahuasca – και γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς στη συλλογή "tribal science" του 1995. 

Με την ορμή του φρέσκου ήχου που έφερε στην psychedelic trance, ο Joti κυριάρχησε στον παγκόσμιο χάρτη της χορευτικής σκηνής παίζοντας στα αλλόκοτα πάρτυ που διοργανώνονταν σε άκρως εντυπωσιακά και ιδιαίτερα σημεία του πλανήτη.

Το 1998 ίδρυσε τη δική του εταιρία, την Atomic Records στο Brighton και η πρώτη εκεί κυκλοφορία του ως Psychaos όχι μόνο έκανε τρελές πωλήσεις αλλά καθιέρωσε πλέον και το ιδιαίτερο του στυλ με κομμάτια όπως τα "Intellect" (tip), "Perception of Reality" (acid), "Chaos to Order" (transient), "Creative Anomaly" (atomic) και πολλά άλλα.

Το warm up στο mini αυτό φεστιβάλ θα αναλάβει ο Ηλίας Κ ενώ το closing set θα γίνει από το γνωστό στο χώρο του goa trance DJ Sunborn o οποίος είναι  συνθέτης, παραγωγός και σπεσιαλίστας στα Goa & Psychedelic Trance DJ sets διάσημος για τα σπάνια ή/και ακυκλοφόρητα gems της δεκαετίας 95-05 που έχει στη συλλογή του.

DJ Sunborn - Official Facebook Page

hlias_fest.jpg

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us