Μουσικά Νέα

athensrocks

The National & IDLES @ Athensrocks Festival!

Το athensrocks festival μας επιφύλλασε σήμερα μία σπουδαία έκπληξη. Οι National και οι IDLES live στην Ελλάδα για το Athensrocks festival 2020! 

 

Δύο μπάντες που μεσουρανούν αυτή τη στιγμή στη παγκόσμια μουσική σκηνή, που βρίσκονται στο peak της καριέρας τους με ενεργή δισκογραφία θα μας επισκεφτούν για μία συναυλία τον επόμενο Ιούνιο! 

Οι Αμερικάνοι National με ενεργή δισκογραφία απο το 2001 έχουν δημιουργήσει ένα πιστό κοινό στην Ελλάδα, όταν είχαν έρθει παλαιότερα για το Fly Beyond Festival (2008) δεν ήταν τόσο ευρέως γνωστοί (όσο θα έπρεπε), η κατάσταση όμως έχει αλλάξει και οι fans του συγκροτήματος ήδη καταστρώνουν σχέδια για την επερχόμενη συναυλία. Ο τελευταίος τους δίσκος I am easy to find έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές και φιγουράρει πολύ ψηλά στη φετινή Blogovision

Βραδυφλεγείς κι εκκωφαντικοί, μελαγχολικοί κι εκστατικοί, σκάρωσαν μπόλικες τραγουδάρες. Για κάθε “Mistaken for Strangers”, “I Need My girl” και “Slow Show” κι ένα “Lemonworld”, για κάθε “Conversation 16”, “Runaway” και “Afraid of Everyone” κι ένα “Sea of Love”.

 

Οι IDLES ανήκουν στο νέο Art Punk κίνημα, με την εμφάνιση τους στη δισκογραφία έχουν σαρώσει τα πάντα. Αλλά πιο σαρωτικές είναι οι εμφανίσεις τους, όσοι τους έχουν δει live έχουν να πουν ότι σίγουρα είναι απο τις καλύτερες συναυλίες της ζωής τους! Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα (12/12) εμφανίζονται μαζί με τους BEAK> στο φιλανθρωπικό gig Give a Shit Xmas Concert. Το poster της συναυλίας είναι εμπνευσμένο απο το πρόσφατο Graffiti του Banksy με έναν άστεγο στο παγκάκι ως Αη-Βασίλης στο έλκηθρό του (για περισσότερα βλέπετε εδώ). 

give a shit xmas concert

Αγαπημένα συγκροτήματα και τα δύο για τον Strummer Radio, ίσως δεν υπάρχει μέρα που να μην έχουν ακουστεί στο πρόγραμμα μας. Ο μόνος ενδοιασμός είναι για ποιο συγκρότημα να πανηγυρίσουμε περισσότερο! 

Η προπώληση ξεκινά από σήμερα, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 46 ευρώ για την πρώτη φάση. Θα διατεθούν όμως και VIP εισιτήρια στα 82 ευρώ, τα οποία προσφέρουν αποκλειστική πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στη σκηνή, είσοδο στον χώρο 30 λεπτά πριν το γενικό άνοιγμα των θυρών, ειδικό μπαρ εξυπηρέτησης, προνομιακό χώρο στάθμευσης και προτεραιότητα πρόσβασης στον πάγκο με το merchandise των συγκροτημάτων.

Σημεία Προπώλησης www.highpriority.gr www.ticketmaster.gr Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111 Δίκτυο καταστημάτων Public

* Για αγορές μέσω internet και Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου Reload Stores Ακαδημίας 81, Αθήνα Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00 Σάββατο 10:00-20:00

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us