Μουσικά Νέα

sinavlies-evdomadas

Συναυλίες της εβδομάδας 5-11/12

Άλλη μία συναυλιακή εβδομάδα ξεκινάει και οι παραγωγοί του Strummer Radio συγκεντρώνουν ότι ωραίο γίνεται τις ώρες που δύει ο ήλιος στην πόλη της Αθήνας. 

 

Έχουμε και λέμε:

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

  • Λένα Πλάτωνος - Η ωραία πτήση της Λένας Πλάτωνος. Η πιανίστα και πρωτοπόρος συνθέτις Λένα Πλάτωνος που άνοιξε τον δρόμο για μια υψηλής ποιότητας ηλεκτρονική μουσική με έργα τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς, έρχεται στο ΑΛΣΟΣ για να μας παρουσιάσει τραγούδια από όλη τη δισκογραφική πορεία της.

  • Usurum Live at six dogs. Οι Usurum για πρώτη φορά στη σκηνή του six d.o.g.s.
    Ανάμεσα στις ηχογραφήσεις για τον νέο τους δίσκο, οι Usurum θα εμφανιστούν με πλήρη σύνθεση, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στον χώρο του six d.o.g.s. Δύο κρουστοί, δύο πνευστά χάλκινα, δύο κιθάρες, πλήκτρα, κοντραμπάσο, νέι και φωνές, παρουσιάζουν τα τραγούδια των Usurum και αγαπημένα άλλων. 

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

 

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

  • Postmodern Jukebox @ Fuzz Club. Ο Scott Bradlee ξεκίνησε το 2009 να επανεκτελεί γνωστά τραγούδια σε πιο...jazz εκδοχή θέλοντας να βρει έναν ενδιαφέροντα τρόπο για να εξασκηθεί στο πιάνο. Λίγα χρόνια αργότερα, αποφασίζει τη δημιουργία ενός σχήματος, μιας συνάντησης διαφορετικών μουσικών με κοινή αγάπη στο πιάνο και το Motown! To αποτέλεσμα είναι αμέτρητες sold out συναυλίες και δισεκατομύρια views στο youtube!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

 Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

  • ♬ Miki Yui | Pinna Bounce @ Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεως. Η Miki Yui, καλλιτέχνιδα, συνθέτρια και μουσικός από το Τόκυο με έδρα το Düsseldorf εξερευνά τις γκρίζες ζώνες της αντίληψης και της φαντασίας μας, στους τομείς της μουσικής, του σχεδίου, των installation και της performance. Την Τρίτη 10/12 επισκέπτεται το ΚΕΤ για μια live performance παρέα με την Pinna Bounce, Ελληνίδα sound artist.

 * Μας ξέφυγε κάποια συναυλία άξιας αναφοράς? Είστε μουσικός και θέλετε να συμπεριλάβουμε κάποιο επερχόμενο event σας? Στείλτε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

** Photo Credits to Curtis MacNewton unsplash-logoCurtis MacNewton

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us