Μουσικά Νέα

Το BIRDS Επιστρέφει!

Ε, το λέει κι ο τίτλος. Το BIRDS επιστρέφει, μετά από 3/4 χρόνου, με νέες ιστορίες και μουσικές αναζητήσεις.

Αν είστε βέβαια καινούργιος ακροατής του σταθμού, να σας υπενθυμίσουμε πως το BIRDS, ήταν (και είναι), το εβδομαδιαίο comic strip του παραγωγού μας Σπύρου Ευάγγελου Αρμένη (No Credits, κάθε Τετάρτη 10:00-12:00), στο οποίο διάφορα πτηνά (και όχι μόνο) είχαν μουσικές (και όχι μόνο) ανησυχίες, σε ένα δάσος κάπου πιο πέρα. Επιστρέφουμε λοιπόν, με νέα μέρα όμως, από αυτό το Σάββατο 04/03/2023 και κάθε Σάββατο (όχι ζωντανά) στο site του strummerradio.com! Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις!

Η επιστροφή όμως του BIRDS έρχεται ανανεωμένη και με διαφορετικό σετάπ στο προφίλ του! Πλέον, κάθε εβδομάδα, ένας (πραγματικός) μουσικός ή DJ θα προτείνει ένα κομμάτι το οποίο θα συνοδεύει άρτια, σύμφωνα με το δικό του μουσικό κριτήριο, την εκάστοτε ιστορία! Ο καλεσμένος μας θα ανανεώνεται περίπου κάθε 5 εβδομάδες-κόμικς, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Όσο για τους πιγκουίνους, αυτοί, μετά τη μεγάλη τους επιτυχία να εξαφανίσουν τον σκουληκοϊό από τις μνήμες όλων μας, έχουν τώρα χειρότερα μπλεξίματα, τα οποία θα βλέπουμε επίσης κάθε εβδομάδα σε μία συνοδευτική ιστορία μετά την κεντρική, κάτω-κάτω αλλά στο ίδιο δάσος-δάσος.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο, και, once again, #knowyourcomics !

                                                                                                       -The Strummer Team! 

BIRDS - Προηγούμενα Επειδόδια

Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης
No Credits
Κάθε Τετάρτη, 10:00-12:00

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us