Μουσικά Νέα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για το "Interview" στο Θέατρο Αλκμήνη, από την ομάδα B.A.N.C.

Ο strummer radio σε συνεργασία με την ομάδα B.A.N.C. χαρίζει τρεις διπλές προσκλήσεις για αυτή την Τρίτη 26 Μαρτίου. 

Μπορείτε να τις διεκδικήσετε με έναν από τους εξής τρόπους:

  • στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα INTERVIEW και το ονοματεπώνυμο σας. Θα ενημερωθείτε με απαντητικό e-mail σε περίπτωση που κερδίσετε!
  • κάνοντας like στην fb σελίδα του σταθμού και γράφοντας σχόλιο συμμετοχής κάτω από το post για τη παράσταση. Θα ενημερωθείτε με pm.
  • κάνοντας like στην instagram σελίδα του σταθμού και γράφοντας σχόλιο συμμετοχής κάτω από το post για τη παράσταση. Θα ενημερωθείτε με pm.
Το «Interview», η κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία της ομάδας «Εμείς» (Χ. Θάνος, Σ. Καψαμπέλη, Χ. Παπαμιχαήλ, Μ. Ζερβού, Σ. Δούβρης, Β. Τουρκομένης) ανεβαίνει από τις 23 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη, στο Θέατρο Αλκμήνη, από την ομάδα B.A.N.C. σε σκηνοθεσία Χρήστου Θάνου.
 
Κάθε Τρίτη στις 21:15 στο θέατρο Αλκμήνη
 
 
Το «Interview», η κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία της ομάδας «Εμείς» (Χ. Θάνος, Σ. Καψαμπέλη, Χ. Παπαμιχαήλ, Μ. Ζερβού, Σ. Δούβρης, Β. Τουρκομένης) ανεβαίνει από τις 23 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη, στο Θέατρο Αλκμήνη, από την ομάδα B.A.N.C. σε σκηνοθεσία Χρήστου Θάνου. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο σανίδι το 2013, από την ομάδα «Εμείς», γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Το κείμενο έχει λάβει τιμητική διάκριση από τον όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Ένα interview για δουλειά. Μία φωνή (εξουσία). Τέσσερις υποψήφιοι με νούμερο. Τέσσερις κοινωνικές ομάδες, που πλήττονται δραματικά από τις σημερινές συνθήκες στην αρένα αναζήτησης εργασίας (χειρώνακτες, καλλιτέχνες, επιστήμονες, ανειδίκευτοι εργάτες). Η φωνή αξιολογεί κάθε πολίτη που επιθυμεί να εργαστεί.
Η συνέντευξη ξεκινάει τυπικά, σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Οι υποψήφιοι χαλαρώνουν και αφήνουν τις αδυναμίες τους να φανερωθούν. Η φωνή αρχίζει σιγά-σιγά να τους χειραγωγεί, υποβάλλοντας τους παράλογες ερωτήσεις και υποχρεώνοντάς τους σε εξευτελιστικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι είναι σε απόγνωση και δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Οδηγούνται έτσι σε μία κανιβαλιστική διαδικασία ανταγωνισμού. Επόμενοι υποψήφιοι; Οι θεατές.
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Χρήστος Θάνος
Σκηνικά: Νεκταρία Ηλιάκη
Κοστούμια: Πελαγία Βουτζουλίδου
Φωτισμοί: Κώστας Μπεθάνης
Βοηθός σκηνοθέτη: Βασιλική Κούλη
Μουσική: Marva Von Theo
Γραφιστική επιμέλεια : Μανώλης Γραμματικάκης
Φωτογραφίες – Trailer: Πάτροκλος Σκαφίδας
Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη
Ηθοποιοί:
Ναταλία Αθανασιάδη
Βασιλική Κούλη
Κατερίνα Μίχου
Νάσος Φρίγγης
Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης
Φιλική συμμετοχή η Βιργινία Μιχαήλ.
Μια παραγωγή της Β.Α.Ν.Κ. ΑΜΚΕ.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τρίτη στις 21:15
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 14€, Μειωμένο 10€
Διάρκεια: 90’
Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12 (5’ λεπτά από το μετρό του Κεραμεικού) Τηλέφωνο: 21 0342 8650
 
  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us