Birds #36, “Δώρον Άδωρον”

του Σπύρου Ευάγγελου Αρμένη

Άκουγα την περασμένη εβδομάδα, κι ετούτη βασικά, διάφορα ελληνικά ραπ, χιπ χοπ, underground συγκροτήματα κυρίως, για να δω τι γίνεται κι εκεί, μιας και δεν έχω ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα σε ακούσματα.

Μην περιμένετε καμιά βαρύγδουπη review-ική ανάλυση, πάνω-κάτω αναμενόμενες θεματολογίες, είτε υπέρ είτε κατά των ναρκωτικών, οι 8 στους 10 ράπερς είναι από φτωχές οικογένειες με 3 παιδιά και άνω όπως μας λένε, αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο λίγοι οι φτωχοί και τόσο πολλοί οι πλούσιοι (όχι, δεν το έγραψα ανάποδα), απειλούν τους άλλους ράπερς μην και τους κλέψουν το στυλ και τους στίχους για το πόσοι φτωχοί υπάρχουν σε σχέση με τους πλούσιους (μεγάλη έρευνα προφανώς, πολυετής, κρίμα κι άδικο να έρθει κάποιος άλλος και να στην κλέψει), απειλούν άλλους-άλλους ότι είναι μέινστριμ ενώ αυτοί οι αντεργκράουντ που τους έχει αγαπήσει ο κόσμος και τους ζητάει αυτόγραφα στο δρόμο είναι πιο αληθινοί, ασχέτως αν εγώ βέβαια τους ακούω για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Τελοσπάντων, ανάμεσα σε όλα αυτά, βρήκα κι ενδιαφέροντα πραγματάκια φυσικά, ένα από αυτά είναι το συνοδευτικό του Birds για αυτή την εβδομάδα, μία... ας πούμε διασκευή, σε Doors.

Birds 036a

 

Zoro&Buzz - Whiskey bar

Birds 036b

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης
No Credits
Κάθε Παρασκευή, 12:00-14:00

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us