Οι Covenant έρχονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη: Προσκλήσεις!

Οι Σουηδοί Covenant, ένα από τα χαρακτηριστικά ονόματα της σκοτεινής ηλεκτρονικής μουσικής έρχονται στην Ελλάδα και ο Strummer Radio σας χαρίζει δύο διπλές προσκλήσεις!

Οι Σουηδοί Covenant, ένα από τα χαρακτηριστικά ονόματα της EBM και σκοτεινής ηλεκτρονικής μουσικής έρχονται για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη & Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Arch Club Live Stage στην Αθήνα. Στην Αθήνα τη συναυλία θα ανοίξουν οι Πατρινοί Grey Gallows και οι Night In Athens, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι Convex Model και οι Misfortunes.

Οι ίδιοι οι Covenant έχουν περιγράψει τη μουσική τους ως "συναίσθημα πάνω σε ρυθμό". Έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δημιουργούν κάτι που όχι μόνο ακούγεται καλά, αλλά και αγγίζει την καρδιά και το μυαλό του ακροατή. Το μουσικό τους ύφος έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, διατηρώντας την αυθεντικότητά τους ενώ εξερευνούν νέες ηχητικές προσεγγίσεις.

Ο Strummer Radio χαρίζει δύο διπλές προσκλήσεις για τις εμφανίσεις των Covenant σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα :

  1. Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook ή το instagram.
  2. Σχολίασε την ημέρα/πόλη της εμφάνισης που σε ενδιαφέρει και ταυτόχρονα μπορείς να προτείνεις αγαπημένο σου τραγούδι των Covenant και αν θέλεις κάνε αναφορά σε έναν φίλο που θέλεις να πάρεις μαζί σου, κάτω από το σχετικό post.

Η κλήρωση των νικητών/τριών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/11/2023 και η ανακοίνωση τους θα πραγματοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα fb και insta καθώς και στις εκπομπές του σταθμού μας. 

Καλή επιτυχία!

Support Covenant :

https://www.instagram.com/covenant_sweden/

https://www.covenant.se/

Support acts Thessaloniki :

Convex Model

Misfortunes

Support Acts Athens :

Grey Gallows

Night In Athens

Block 33 - Thessaloniki - https://fb.me/e/5vXYNfic2

Tickets : https://www.more.com/music/covenant-swe-live-in-athens-thessaloniki/

Arch Club - Live Stage - https://fb.me/e/Myr8SBp1

Tickets : https://www.more.com/music/covenant-swe-live-in-athens

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us