ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΥΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για το λάιβ του BOKAVOY και Koulentianos X Liolios (8 Σεπτεμβρίου στο Ρομάντσο)

Ελάχιστα πριν ξεκινήσουμε την 6η μας σεζόν, πάμε στη συναυλία του αγαπημένου BOKAVOY και των Koulentianos X Liolios στο Ρομάντσο και σας χαρίζουμε 2 προσκλήσεις.

Μπορείτε να τις διεκδικήσετε με έναν από τους εξής τρόπους:

  • στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα BOKAVOY και το ονοματεπώνυμο σας. Θα ενημερωθείτε με απαντητικό e-mail σε περίπτωση που κερδίσετε!
  • κάνοντας like στην fb σελίδα του σταθμού και γράφοντας σχόλιο συμμετοχής κάτω από το post για τη παράσταση. Θα ενημερωθείτε με pm.
  • κάνοντας like στην instagram σελίδα του σταθμού και γράφοντας σχόλιο συμμετοχής κάτω από το post για τη παράσταση. Θα ενημερωθείτε με pm.

  

To BOKAVOY είναι μια μουσική κολεκτίβα που δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσόλη με έδρα το Παρίσι και την Αθήνα. Η μουσική του BOKAVOY αποτελεί ένα κράμα απο επιρροές όπως την alternative hip/hop, psychedelic jazz/rock καθώς και την μουσική κινηματογράφου και φυσικά ήταν χαρά μας που τους γνωρίσαμε και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο στούντιο του σταθμού.

Koulentianos X Liolios

Το νέο ντουέτο θα παρουσιάσει ένα αυτοσχέδιο σύνολο που συνδυάζει ήχους θλίψης και απόγνωσης αλλά και ελπίδας, φιλίας και ρομαντισμού. Η ζωή τους αποτελείται από πεταλούδες, λουλούδια και ψάρια. Γνωρίστηκαν τυχαία και μετά βίας συμπαθούν ο ένας τον άλλον. Απολαύστε υπεύθυνα!

Η αφίσα φιλοτεχνήθηκε απο τον Βίκτωρα Τσιλημπάρη

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Ώρα προσέλευσης: 21:00 (Η ώρα έναρξης θα τηρηθεί αυστηρά καθώς το live πρέπει να λήξει στις 23:30)

Είσοδος: 5€ 

https://www.facebook.com/events/465590989780219

 

 
  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us