Μουσικά Νέα

see my girls

Tindersticks - See My Girls [EP]

Οι Tindersticks ξαναχτυπούν σε πολύ σύντομο διάστημα ξανά καθώς στις 14 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν ένα νέο EP με τίτλο 'See My Girls'.

Ουσιαστικά πρόκειται για το τραγούδια που δημιούρησαν οι Stuart A Staples και Sidonie Osborne Staples. Το EP θα περιέχει το radio edit απο το “See My Girls,” μια instrumental dub εκδοχή του τραγουδιού καθώς και δύο νέα τραγούδια το “A Street Walker’s Carol” καθώς και το “Blood And Bone,”.

Το “’See My Girls’ είναι ένα τραγούδι γύρω απο την απομόνωση, τον τουρισμό, τη μετανάστευση και αποτελεί μέρος του No tresour but hope,σκέψεις γύρω απο την ομορφιά και τον τρόμο του κόσμου που ζούμε. Το τραγούδι γράφτηκε κατά την παραμονή του Stuart Staples στην Ιθάκη όπου και βιντεοσκοπήθηκε. Πέρα απο την ομορφιά του original τραγουδιού, η dub έκδοση σου κολλάει σαν τσίχλα, ποιος θα το περίμενε να τζαμάρει στην παραλία με tindersticks, κάτω απο τον καυτό ελληνικό ήλιο. Επίσης και το Blood and Bone δείχνει μία δική του δυναμική, που ξεφεύγει ελαφρώς απο ότι μας έχουν παρουσιάσει οι tindersticks μέσα απο την πολύχρονη παρουσία τους. 

To EP κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου σε περιορισμένη βινυλιακή έκδοση. 


A1. See My Girls
A2. A Street Walker's Carol
B1. Blood and Bone
B2. See My Girls (Le Chien)

 Μέχρι τότε το ακούμε μέσα απο το Spotify και φυσικά σε πολλές πολλές εκπομπές του Strummer Radio

*Με πληροφορίες απο τη Drift Records

Γιώργος Τόδωρης, Sinneman, Κυριακές 16:00-18:00

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us