Μουσικά Νέα

Νέο Άλμπουμ μέσα στο 2023 απο τους The National

Οι The National μόλις κυκλοφόρησαν ένα δεύτερο άλμπουμ – έκπληξη για το 2023 με τίτλο “Laugh Track”. To άλμπουμ περιλαμβάνει 12 τραγούδια που προέρχονται από τις ίδιες ηχογραφήσεις για το “First Two Pages of Frankenstein” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο από την 4AD. 

To “Laugh Track” αποτελεί το πιο «ελεύθερο» άλμπουμ του συγκροτήματος. Αν με το “Frankenstein” προσπάθησαν να χτίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ τους και πάλι μέσα σε αυτά τα 20+ χρόνια που είναι μαζί, το “Laugh Track” είναι ένα προϊόν αυτής της πίστης και η έκφραση της πρόθεσής τους.

Οι The National αναβάθμισαν ριζικά τη δημιουργική τους διαδικασία καθώς βελτίωσαν το μεγαλύτερο μέρος αυτού του υλικού στις ζωντανές εμφανίσεις τους, στα πλαίσια της περιοδείας φέτος και ηχογράφησαν αυτές τις ανανεωμένες εκδοχές των νέων τραγουδιών σε αυτοσχέδια sessions στο στούντιο του παραγωγού Tucker Martine στο Portland, Flora Recording & Playback.

Στο “Laugh Track” συμμετέχει η Phoebe Bridgers και η Rosanne Cash, ενώ περιλαμβάνεται και το single “Weird Goodbyes” με τη συμμετοχή του Bon Iver που είχε κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2022. «Ένοιωθα πως η ιστορία είχε ήδη ειπωθεί. Υπήρχε από μόνο του το τραγούδι. Αλλά αισθάνθηκα ότι σχετιζόταν εντελώς με αυτό που κάναμε. Αυτό ήταν και ένα μέρος της λογικής του να φτιάξουμε έναν ακόμη δίσκο. Να δώσουμε στο “Weird Goodbyes” το δικό του σπίτι», δήλωσε ο Aaron Dessner σχετικά με αυτό.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ALBUM

https://thenational.ffm.to/laughtrack

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us