Μουσικά Νέα

Προσκλήσεις από τον Strummer για το gig των Turboflow3000, Sigmataf και Tony Bluebird- ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Στις 22 Δεκεμβρίου Turboflow3000, Sigmataf και Tony Bluebird στήνουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο party στο Death Disco, προκειμένου να αποχαιρετήσουν την χρονιά όπως μόνο εκείνοι ξέρουν. Με ένα απελευθερωμένο από μουσικές ταμπέλες show, γεμάτο ενέργεια, χορό και εναλλαγές συναισθημάτων.

Οι Turboflow3000 έχουν ήδη αποδείξει την δυναμική σκηνική τους παρουσία, παρά την πρόσφατη δημιουργία τους. Έχουν μόλις κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους «ΟΥΦΟ» από την Veego Records, ένα μείγμα rap εκφοράς λόγου, ηλεκτρονικών συνθέσεων και post-punk κιθάρων. Ο μουσικός παραγωγός, στιχουργός και κειμενογράφος Sigmataf,  έχοντας μαζί το άλμπουμ που κυκλοφόρησε μέσα στη χρονιά «Θηλυκός προς το περιβάλλον», έχει επίσης επιστρέψει στα συναυλιακά τεκταινόμενα που τόσο του είχαν λείψει. Ο Tony Bluebird, το πρόσφατο alias του πολυμήχανου Αντώνη Κωνσταντάρα, αναμένεται να μας συστήσει το project του και την ελληνόφωνη ποπ πλευρά του.

Ο Strummer Radio χαρίζει δύο διπλές προσκλήσεις για το live των Turboflow3000, Sigmataf και Tony Bluebird στην Death Disco, αυτή την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Για να πάρετε μέρος, ακολουθείστε τον Strummer Radio σε instagram / facebook και αφήστε σχόλιο με το σχήμα που επιθυμείτε περισσότερο να δείτε, κάνοντας tag τον φίλο ή τη φίλη σας που θα πάρετε παρέα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Κυριακή 17/12 ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19/12, και οι νικητές/νικήτριες θα ενημερωθούν μέσω των social media.

Τα λέμε εκεί!

Support the bands :

Turboflow3000 : https://www.instagram.com/turboflow3000/

Sigmataf : https://www.instagram.com/mr.sigmataf/

Tony Bluebird : https://www.instagram.com/antonis_konstantaras/

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us