Μουσικά Νέα

Our Inside Stories: Έκθεση ζωγραφικής και ποίησης “Μυστικά, χαρές και λύπες”

Ο Strummer Radio σας προτείνει την έκθεση ζωγραφικής και ποίησης “Μυστικά, χαρές και λύπες” του δικού μας Τέντυ, στην o.art.ath

9-13 Απριλίου

Ο τέντυ επιστρέφει μετά το μίζερο “Φίλοι στην ανάγκη” του 2022 με το όχι μίζερο “Μυστικά, χαρές και λύπες”. Είναι μια προσωπική δήλωση που δεν χρειάζεται να σημαίνει τίποτα συγκεκριμένο, αλλά #iykyk. Είναι ένα πιτζάμα πάρτι για φίλους και όσους θέλουν για λίγο να νιώσουν ότι είναι με φίλους. Επίσης είναι η απάντηση στο “Ρε συ, πότε θα φτιάξεις κάτι πιο χαρούμενο;” που το ρωτάνε όλο και περισσότερο και έχει αρχίσει να γίνεται ανησυχητικό.

Η νοσταλγία και ο παλιμπαιδισμός μπορούν να είναι ισχυρά όπλα αν μάθεις να τα χειρίζεσαι και να μην τα καταναλώνεις παθητικά, επίσης. Αυτό ακούγεται αρκετά καλό; Οκέι.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής σε καμβά, κολλάζ και ένα βιβλιαράκι με ποιήματα, σε αριθμημένα, χειροποίητα, γεμάτα αυτοκολλητάκια αντίτυπα. Και περισσότερο merch απ' όσο θα σου πάρει να πεις “μου αρέσει να στηρίζω τους μικρούς καλλιτέχνες, όχι, εννοώ με την παρουσία μου”.

Επίσης υπάρχει η ευκαιρία να γράψετε για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή σας σε λεύκωμα.

ΜΥΣΤΙΚΑ, ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ

9-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ted_diakos_ekthesi_3.jpg

O.ART.ATH

ΣΠΟΡΑΔΩΝ 36, ΚΥΨΕΛΗ

18.00-21.00

https://www.instagram.com/teddy_abstract_art/

https://www.instagram.com/o.art.ath/

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us