Μουσικά Νέα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Οι Weather Underground στη σκηνή του Temple.

UPDATE: η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ Γ.Μ. ...........Οι Weather Underground, - η αγαπημένη μπάντα με το βαρύ & ιστορικό όνομα - παρουσιάζουν το Σάββατο 25 Μαΐου στη σκηνή του Temple τον τελευταίο τους δίσκο «The Recurring Trip of​.​.​.». Μαζί τους θα είναι οι Pissed-Off Kid ...και ο Strummer Radio σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό που θα σας χαρίζει πρόσκληση για τη συναυλία.

Τους Weather Underground τους είχαμε γνωρίσει και σας τους είχαμε παρουσιάσει μέσα από μια γραπτή συνέντευξή τους στο σταθμό μας.  Τώρα ο strummer radio - σε συνεργασία με τους W. U. σας χαρίζουν μία (1) πρόσκληση για αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου στο Temple. Μπορείτε να τις διεκδικήσετε με έναν από τους εξής τρόπους:

στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα Weather Underground και το ονοματεπώνυμο σας. Θα ενημερωθείτε με απαντητικό e-mail σε περίπτωση που κερδίσετε!

κάνοντας like στην fb σελίδα του σταθμού και γράφοντας σχόλιο συμμετοχής κάτω από το post για τη παράσταση. Θα ενημερωθείτε με pm.

κάνοντας like στην instagram σελίδα του σταθμού και γράφοντας σχόλιο συμμετοχής κάτω από το post για τη παράσταση. Θα ενημερωθείτε με pm.

 

THE WEATHER UNDERGROUND

Συνδυάζοντας όλους τους λόγους για τους οποίους αγάπησαν το κιθαριστικό alternative rock στα τέλη των 00's, τα μέλη των The Weather Underground έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός σχήματος με βάση την Αθήνα και σαφή προσανατολισμό τις δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις. Το υλικο για το ντεμπούτο album “the sad story of…” συγκεντρώθηκε εν μέσω συνεχών ζυμώσεων επί και εκτός stages, μπήκε σε διαδικασία ηχογραφήσεων στις αρχές των 10's και εν τέλει ηχογραφήθηκε στα Royal Alzheimer Hall Studios στη Θεσσαλονίκη από τους Χρήστο Χαρμπίλα και Τίτο Καργιωτάκη (Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά) ώστε να βγει σε κυκλοφορία το 2012.

Μετά από ένα διάλειμμα λόγω απουσίας μελών στο εξωτερικό από το 2014 έως το 2016, το 2017 ήταν η χρονιά που η μηχανή θα έπαιρνε ξανά μπρος, στις μουσικές σκηνές διαφόρων πόλεων και αναπόφευκτα νέα μουσική θα γινόταν πραγματικότητα. Συνεργαζόμενοι με τον επί μακρόν ηχολήπτη τους Χαράλαμπο Πιτσίνη, μπήκαν το 2020 στα Urban Studios της Αθήνας και το “the recurring trip of…” ήταν πλέον έτοιμο.

Είναι ένα album που κρατά σε ισορροπία το επιθετικό alternative rock και τις εύθραυστες εκφραστικές γραμμές, με εστιασμένο songwriting και εκτελεστική δεινότητα, δίνοντας βάση στην οπτική απεικόνιση της μουσικής. Με αυτό το mindset, η μπάντα οργάνωσε την παραγωγή μιας τριλογίας videos με το τελευταίο για το κομμάτι "Return" να αποτυπώνει την onstage εμπειρία του να παρακολουθεί κάποιος τους The Weather Underground και να αποτελεί μια πρόγευση για τις επερχόμενες συναυλίες του συγκροτήματος.

www.facebook.com/twuathens

www.youtube.com/@TheWeatherUnderground

https://songwhip.com/theweatherunderground/the-recurring-trip-of

--------

PISSED-OFF KID

Οι Pissed-Off Kid (Research, Magic, Sequence) είναι ένα Weird Rock συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Το όνομα τους προκύπτει από κάποια κείμενα τα οποία ανακάλυψε ο Research στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού γύρω στο 2010. Ο συγγραφέας των κειμένων αυτών παρουσιάζεται ως Pissed-Off Kid και αφηγείται ιστορίες Οργής, ιστορίες Μαγείας, ιστορίες Επιστημονικής Κυριολεξίας.

Στόχος της μπάντας είναι η εξερεύνηση της ζωής του P.O.K μέσα από ήχο και στίχο αλλά κυρίως είναι μία προσπάθεια εντοπισμού του. Αν ή μάλλον όταν βρεθεί ίσως μάθουμε από τον ίδιο την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Μπάσταρδο Ήλιο. Long Live the Kid!!

https://www.youtube.com/watch?v=-ov83JSOC-U

https://pissed-offkid.bandcamp.com/

Δημοσιογραφική επικοινωνία 👉 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us