Leonard Cohen - Thanks for the Dance [2019]

Ανάμεσα στους νέους δίσκους της χρονιάς έχουμε κι απο κάποιον που δεν περιμέναμε, όχι πως δεν θέλαμε, κάθε άλλο, αλλά για ευνόητους λόγους δεν περιμέναμε άλλη μία νέα κυκλοφορία. Ο λογος γινεται για τον νέο δίσκο του Leonard Cohen, Thanks for the dance. 

 leonard cohen 1 660x366

Αγαπημένος καλλιτέχνης για τον Strummer Radio, δεν θα μπορούσε να λείπει απο τις επιλογές των ραδιοφωνικών παραγωγών του σταθμού.  Ο Cohen ζήτησε απο τον γιο του Adam να ολοκληρώσει τη δουλειά απο το υλικό που είχε απομείνει απο τον τελευταίο εν ζωή δίσκο του Leonard, You want it darker. Έτσι λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Cohen Jr, ξεκίνησε να εργάζεται για αυτό το άλμπουμ. Και ήρθε το σωτήριο έτος 2019 ώστε να το παρουσιάσει στο κοινό. Επέλεξε να συνεργαστεί με εξέχοντες καλλιτέχνες όπως οι Beck, Bryce Dessner των the National, Richard Reed Parry των Arcade Fire, Damien Rice και Leslie Feist.

Δείτε το mini-documentary που φτιάχτηκε για τον εν λόγω δίσκο, σε συν-παραγωγή της γαλλικής La Blogothèque team. Μέσα σε περίπου δέκα λεπτά περιγράφει τη διαδικασία της δημιουργίας του δίσκου. 

 

 

Και φυσικά ακούστε όλο τον δίσκο μέσω spotify ή ακόμα καλύτερα πηγαίνετε στο δισκάδικο της γειτονιάς σας και αγοράστε τον δίσκο. 

 

 

 

Sinnerman, Κυριακές 16.00-18.00

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us