Μουσικά Νέα

salto-mortale

Οι Salto Mortale επιστρέφουν με νέο τραγούδι

Οι Salto Mortale δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου "Ατελές το ον" επιστρέφουν για πρώτη φορά με νέο υλικό. Με ανανεωμένο πλέον line up κάνουν διαθέσιμο ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Υπόλοιπο μηδέν" το οποίο και θα συμπεριλαμβάνεται σε επόμενη δισκογραφική δουλειά της μπάντας.


Οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering έγιναν για ακόμη μια φορά από το Σάκη Μπάστα (Noisebox Studio, Πάτρα) ενώ το artwork επιμελήθηκε η  A.D Visions.

Ακούστε το εδω:

 

Η μπάντα μετρά επτά χρόνια ζωής και έχει δώσει κάπου εκατόν σαράντα λάιβ, τόσο σε μαγαζιά, όσο και εκδηλώσεις στήριξης/αλληλεγγύης, που είναι το σημαντικότερο, καθώς αποδεικνύει την ειλικρίνεια των στίχων και την αυθεντικότητα του underground χαρακτήρα του συγκροτήματος!

Τα παιδιά έχουν κυκλοφορήσει δύο ep και ένα full album. Σταθερά προσανατολισμένοι στον σκληρό κιθαριστικό ήχο (hard/heavy), κατορθώνουν να διαφέρει κάθε κυκλοφορία τους ως προς το στυλ και το ύφος, κάτι, όχι τόσο αυτονόητο!

Στο δελτίο τύπου που μας έστειλαν, δηλώνουν πως «με βασικές έννοιες όπως η ελευθερία και η αλληλεγγύη και κριτική σκέψη απέναντι στις παθογένειες που διέπουν τον  άνθρωπο επιχειρούν να αποδώσουν την καθημερινή κοινωνική πραγματικότητα μέσα από τη δική τους ματιά».

Σε μια σύντομη τηλεφωνική συζήτηση που είχαμε με το Δημήτρη, μπασίστα της μπάντας, πειστήκαμε για το ειλικρινές των λόγων τους. Αν μη τι άλλο, αξίζει να τους ψάξετε!

Το Line up των Salto Mortale:
Σωτήρης Ζέρβας: Vocals, Rythm guitar
Δημήτρης Μουργελάς :Bass
Γιώργος Μαρκόπουλος :Lead guitar
Δημήτρης Καπενής: Drums

bandcamp | Facebook | YouTube | SoundCloud

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us