Μουσικά Νέα

Strummer Radio's Christmas Playlist

Τις ημέρες των Χριστουγέννων, τις ώρες που δεν θα εκπέμπονται ζωντανές εκπομπές, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μια ξεχωριστή playlist, με τις χριστουγεννιάτικες επιλογές των παραγωγών του σταθμού μας.

Τι κοινό έχουν ο Sufjan Stevens και οι Ramones με τον Elvis Presley και τους Yo La Tengo;

Έχουν όλοι τραγουδήσει για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, κι όλοι έχουν συνοδεύσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τις γιορτινές μας αναμνήσεις.

Πηγαίνοντας, λοιπόν, κόντρα στην απαισιοδοξία των καιρών μας, οι παραγωγοί του Strummer Radio συγκεντρώσαμε σε μία μουσική λίστα όλες τις αναμνήσεις και τα αγαπημένα μας indie, punk, soul, jazz, ethnic, blues, παλιά και νέα, κλασσικά και «πειραγμένα» χριστουγεννιάτικα τραγούδια - και τη μοιραζόμαστε μαζί σας.

Σε μια χρονιά που η βασική επιταγή ήταν η κοινωνική αποστασιοποίηση, ο Strummer Radio κατάφερε να μεγαλώσει, καλωσορίζοντας ολοένα και περισσότερους νέους παραγωγούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό ταξίδι, που αντιστέκεται στον φόβο και την απομόνωση, νοσταλγεί, ελπίζει, ονειρεύεται.

Όλοι εμείς στον Strummer Radio, σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχισμένες στιγμές – και να μην το βάζετε ποτέ κάτω. Και φυσικά, να ντύνονται όλες οι στιγμές σας με τη μουσική που αγαπάτε!

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us