Μουσικά Νέα

RE:THINK Gaia Festival 2021: Το Φεστιβάλ του Καλοκαιριού!

Με μεγάλη μας χαρά, παρουσιάζουμε το 1ο RE:THINK Gaia Festival που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα.

Το πρώτο RE:THINK Gaia Festival είναι γεγονός!
Στις 10 και 11 Ιουλίου στο Αγρόκτημα Φοίφα.

Τολμούμε την πρώτη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού για τον σπόρο, την γη, την φύση και όλα όσα μας ενώνουν! Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που ενώνει σπόρους και ανθρώπους, αναζωογονώντας τη γη, το σώμα, το μυαλό και την καρδιά, ξεδιπλώνοντας τη θηλυκή μας φύση, ενώνοντας την δημιουργία, την καλλιέργεια, την συμπόρευση, την αποδοχή, την επαφή με την φύση, με το σώμα μας και τον εαυτό μας σε ένα όλον!

Το RE:THINK GAIA FESTIVAL είναι ένα συνεργατικό φεστιβάλ ανταλλαγής σπόρων, εμπειριών και δεξιοτήτων που μας χωρά όλους, μικρούς, μεγάλους, πολύχρωμους.

“Ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας ίσως και να είναι
το νέο ζητούμενο της εποχής μας
και προς αυτόν εργαζόμαστε”

Πλήθος εργαστηρίων, διαλέξεων, ομιλιών και συναντήσεων πάνω σε θεματικές όπως αναγεννητική καλλιέργεια, περμακουλτούρα ως σύστημα διαχείρισης και εκπαίδευσης, αναπαραγωγή και νομοθεσία σπόρων, κομποστοποίηση και διαχείριση υπολειμμάτων, δημιουργική επανάχρηση, αναγνώριση και χρήση των βοτάνων, σχολείο στη φύση, yoga και κινητικός διαλογισμός, τέχνη στη φύση (land art), χορτοφαγική και ωμοφαγική διατροφή, θεατρικά εργαστἠρια, performances, χορευτικά εργαστήρια θα πλαισιώσουν την αγαπημένη γιορτή ανταλλαγής σπόρων και θα προσφερθούν ελεύθερα στον κόσμο, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον γεμάτο μουσική, δρώμενα και παρουσιάσεις.

Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια δύο ημέρες Σάββατο 10.00-12.00 & 18.30-23.30 και Κυριακή 09.00-23.30

Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι ελεύθερη για όλους, ενώ υπάρχει προαιρετική συνεισφορά 5 ευρώ για όποιον το επιθυμεί, για την κάλυψη των αναγκών του Φεστιβάλ, αλλά και για την ανασύσταση και επαναλειτουργία της αγαπημένης μας Τράπεζας Σπόρων που μετά από το ατύχημα πυρκαγιάς την άνοιξη χρειάζεται τον εμπλουτισμό και τη στήριξή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Αγροκτήματος Φοίφα, Re:Think – Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε στο 27210 22505.

Εδώ θα βρείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us