Αυτή, η απίθανη γκρούβα.

Η Εύη Παπαγιάννη επιστρέφει στην συζήτηση που είχε με τον Ntentenis (Βαγγέλης Κυριακάκης) στο στούντιο του Strummer Radio και την εκπομπή Dead Moon Nights.

 Η αλήθεια είναι πως το υποπτευόμουν, αλλά η επίσκεψη του Βαγγέλη Κυριακάκη στο στούντιο του Strummer Radio το επιβεβαίωσε – ζούσα κάτω από το βράχο μου ως άλλο καβούρι, αγνοώντας την σταθερή του παρουσία στην Αθηναϊκή νύχτα ως dj στα πιο ενδιαφέροντα μπαρ της πόλης, αλλά και ως συντάκτη σε γνωστό μουσικό network. Ευτυχώς -για εμένα και τη ροή της συζήτησης- δεν αγνοούσα την ύπαρξη του indie project του The Model Spy, κι έτσι η συνάντηση μας προγραμματίστηκε με ενθουσιασμό.

Λίγες μέρες πριν, έφτασε στο inbox μου το EP “Motto”, που είχε κυκλοφορήσει λίγο καιρό νωρίτερα ως Ntentenis. Ένα άλμπουμ που γράφτηκε σε συνθήκες απομόνωσης στην ορεινή Αρκαδία, ως ένα χορευτικό / ηλεκτρονικό πείραμα πέρα τα όρια της indie. Από την πρώτη ακρόαση κιόλας, δεν μπορούσα παρά να σκέφτομαι αυτή την απίθανη γκρούβα του, που είναι καθ’ όλα συναισθηματική, γεμάτη ενέργεια αλλά και intellect, ρομαντισμό και μπάσο.

Η δια ζώσης επαφή ζεστή και αβίαστα φιλική, και παρ’ ότι η ώρα έμοιαζε πως πέρασε γρήγορα, καταφέραμε να συζητήσουμε για όλα : για την δημιουργία, την κοινωνία, την «κανονικότητα» και το τέλος του κόσμου, τις συνεργασίες του και φυσικά για τη μουσική.

Έκτοτε, το “Motto” δεν σταμάτησε να παίζει στα ηχεία μου, τα ιδιωτικά και εκείνα των μπαρ, με αυτή την απίθανη γκρούβα να είναι πάντα μεταδοτική, πάντα να κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν προς το booth και τα κορμιά να λικνίζονται.

Ακούστε τα υπόλοιπα, στον αέρα, εδώ. 

Support Ntentenis

IG https://www.instagram.com/ntentenis/

SPOTIFY https://open.spotify.com/album/1RSCRpz25sVn2djemM81i6?si=UNNgVnw_T_6cq7bzbzKKUw&utm_source=copy-link&nd=1

BANDCAMP https://ntentenis.bandcamp.com/

 

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us