Η Δάφνη Γερογιάννη (Alive She Died, Trespass, Atria, solo artist) στην εκπομπή Dead Moon Nights

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου, σε ένα έκτακτο επεισόδιο του Dead Moon Nights Radioshow η Εύη Παπαγιάννη φιλοξένησε για δύο περίπου ώρες, μέσω skype, τη Δάφνη Γερογιάννη (Alive She Died, Trespass, Atria, solo artist).

Μέσα στο δίωρο αυτό, ακούστηκαν ιστορίες από την Εναλλακτική Σκηνή στα ’80ς, τι σήμαινε για νέα παιδιά να παίζουν την εποχή εκείνη στη χώρα μας αυτή τη σκοτεινή και ταυτόχρονα ρομαντική και συναρπαστική μουσική. Μια μουσική που ακόμη και σήμερα, ύστερα από τόσα πολλά χρόνια και σε τόσο διαφορετικές συνθήκες, συγκινεί και εμπνέει νέους ανθρώπους.

Η Δάφνη μίλησε, φυσικά, για κάθε σχήμα, τραγουδίστρια και βασικό μέλος του οποίου υπήρξε, σε όλη τη διαδρομή της στα μουσικά μας πράγματα. Μίλησε ακόμη για τις συνεργασίες και, βέβαια, για τα καινούργια της τραγούδια, ως σόλο καλλιτέχνιδα.

Όσοι και όσες συντονίστηκαν με τον Strummer Radio, έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες μιας ζεστής κουβέντας, με μια Δάφνη Γερογιάννη να μοιράζεται με όρεξη με μας και τους ακροατές και τις ακροάτριες απίστευτες ιστορίες από το παρελθόν. Ειπώθηκε χαρακτηριστικά, το πώς έφτασε η κλασική διασκευή του “She’s Lost Control” (Joy Division) από την κασέτα των Alive She Died και ακούστηκε στην περίφημη διαφήμιση της Gucci.

Αλλά και οι υπόλοιποι και οι υπόλοιπες μπορούν να ακούσουν την εκπομπή on demand στο mixcloud της εκπομπής Dead Moon Nights Radioshow.

Καλή ακρόαση!

Links:
Το επεισόδιο στο mixcloud
Daphne Gerogianni YouTube
Daphne Gerogianni Facebook

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Follow Us